Haber

İYİ Parti, iyi belediyecilik vizyonunu 2024 yerel seçimlerinde hayata geçirecek

KEMAL ONUR ATALAY

İyi partiBaşkan Yardımcısı Ali Demir, Aksaray ‘içinde; ” İyi parti 31 Mart 2024 ve sonrasında yapılacak seçimlerde yönetme yetkisini milletimizden devraldığımızda, tüm şehirlerimizde iyi belediyecilik vizyonumuzla, milletimizin hak ettiği şekilde yaşamasına ve yaşamasına olanak sağlayan huzurlu şehirler inşa edeceğiz. “Allah’ın izniyle 1 Nisan’da tüm Türkiye genelinde, merkezinde milletimiz ve kazananın tek milletimiz olacağı gerçek bir değişimi başlatacağız” dedi.

İyi partiGenel Başkan Yardımcısı Ali Demir, yerel oyçalışmaları kapsamında Aksaray yılında parti teşkilatı ile görüştü. Toplantıya GÜZEL Partisi Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, GİK Üyesi Fatih Koca, İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, Belediye Başkanı Adayı Tuğrul Karacaer, Teşkilat Koordinatörü Ruşen Şık ve örgüt üyeleri katıldı.

“PROJELERİMİZİ İÇERİĞİYLE SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

AliDemir şunları söyledi:

“Bilindiği gibi ülkemizde uzun süredir rekabetten değil kutuplaşmadan beslenen kısır bir siyaset anlayışı sürüp gidiyor. Bu anlayış nedeniyle sandık oyların sayılmasından ibaret gibi görünüyor ve seçmen algısı bu şekilde algılanıyor. İradesi ipotek altına alınmış bir kitle olarak her halükarda kendilerine oy vermek zorunda kalan bir kitle olarak Ancak siyaset bundan çok daha fazlasıdır.Siyaset milletin dertlerine derman bulma, halkın refahını arttırma sanatıdır, Bu amaçla kurulan UYGUN Partisi, siyasetin unutulmuş ruhunu yeniden canlandırmak, nitelikli ve yetkin adaylarımızla Türkiye’ye milletimiz için doğru şekilde nasıl rekabet edileceğini göstermek için bugün buradadır.Önderliğimiz Tuğrul Karaca, il başkanımızla birlikte açıklandı. 1 ilçe ve 5 ilçede adaylarımız açıklandı. Diğer niteliklerdeki adaylarımızın açıklanması için çalışmalar devam ediyor. YETERLİ Partisi olarak milletimiz için yorulmadan çalışıyoruz ve milletimiz için çalışıyoruz. Ülkemize ilk günden bu yana inatla, azim ve kararlılıkla vizyonumuzu, analizlerimizi ve projelerimizi ortaya koymaya devam ediyoruz. ısrarla devam ediyoruz. İyi belediyecilik vizyonumuzla milletimizi beton yığınlarına mahkûm eden fırsatçı yönetim anlayışına son vermek ve milletimizi yeniden inşa etmek amacıyla, değerli belediye başkan adaylarımızla birlikte başta Aksaray olmak üzere Türkiye genelinde yerel seçimlere iddialı bir şekilde giriyoruz. -Şehirlerimizi insan ve çevre odaklı bütünsel bir imar yaklaşımıyla planlıyoruz.

“1 NİSAN’DAN TÜM TÜRKİYE’DE DEĞİŞİMİ BAŞLATACAĞIZ”

Şehirlerimizin imar, arsa, konut, ulaşım gibi hukuki sorunlarını doğal, sosyal, tarihi ve kültürel çevreleriyle birlikte ele alacağız. Öncelikle yeşil alanların korunmasını ve genişletilmesini sağlayacak şekilde kentsel dönüşüm anlayışını değiştireceğiz. Doğal afet riskinin yüksek olduğu illerimizde, kârı değil kamu yararını gözeten, şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla hemşehrilerimizle el ele vererek yıkım ve kayıpları en aza indirecek kentsel dönüşüm ve imar adımlarını atacağız. Tüm bunları yaparken şehirlerimizin kimliklerini, dokularını ve estetik yapılarını mutlaka koruyacağız. Tarihi ve kültürel mirasımıza mutlaka sahip çıkacağız. DÜZGÜN Partisi olarak 31 Mart 2024 ve sonrasında yapılacak seçimlerde yönetme yetkisini milletimizden devraldığımızda, her yönüyle doğru belediyecilik vizyonumuzla milletimizin hak ettiği şekilde yaşamasını ve yaşamasını sağlayan huzurlu şehirler inşa edeceğiz. şehirlerimiz. Allah’ın izniyle 1 Nisan’da Türkiye genelinde, merkezinde milletimiz ve kazananın tek milletimiz olacağı gerçek bir değişimi başlatacağız.

“BU SEÇİMDE SADECE BELEDİYE BAŞKANINI TERCİH ETMİYORLAR”

Önümüzdeki seçimlerde vatandaşlarımız ve değerli seçmenlerimiz sadece belediye başkanları konusunda tercih yapmayacaklar. Bunun yanı sıra GÜZEL Partisi’nin dik duruşunun yanı sıra milli güvenliğimize tehdit oluşturan sistemsiz göçmenler ve geçici koruma altındaki Suriyeliler, beyin göçü, gıda başta olmak üzere yüksek enflasyon, emekli ve çalışanların alım gücünün yetersiz olması da dikkat çekiyor. , durdurulamayan döviz artışları, yüksek akaryakıt fiyatları, yüksek kiralar. Konut fiyatları ve yurt sayısının yetersizliğinden kaynaklanan barınma sorunları, işsizlik oranı, sosyal yardıma muhtaç kişi sayısı, açlık ve yoksulluğun sona ermesi, karşılıksız çek ve icra belgelerinin sayısı, maddi sıkıntıdan dolayı mutsuz vatandaş sayısı, çiftçilerin yetiştirememesi gerektiği şekilde desteklenmesi, tarım arazilerinin plansız gelişmeye tabi tutulması, sanayi ve turizme açılması, orman ve zeytinlik alanlarının daralması, deprem riskine dayanıklı yerleşim alanlarının oluşturulmaması, başta Avrupa İnsan Hakları ve Anayasa Mahkemesi olmak üzere mahkeme kararlarının uygulanmaması, adil yargılama, modern eğitimden uzaklaşma ve halkın refahı için YETER Partisi tarafından çözüm bulunması. Yerel seçimlerle birlikte projelerin hayata geçirilmesi de oylanacak. “Türk devletine hak ettiği gücü vermek, Türk milletinin üzerindeki tüm prangaları kırmak, milletimizi zor durumda bırakmak için, özgür ve bağımsız değerli adaylarımızla yerel seçimlere özgüvenle giriyoruz. Siyasetin merkezi.”

Kaynak: ANKA / Yerel

seyitgazi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu