Haber

Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde açılacak okullar için toplantı yaptı.

Türköz yaptığı açıklamada, “Öncelikle tüm yurtta derin bir üzüntüye neden olan hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. O andan itibaren Türkiye sıkıştırılmıştı.

İnsanlar yardımlarını, aile yardımlarını döktü. Amin denilen nakit yardımlarını yağdırdı. Ama yaraları sarmaya devam edeceğiz. Biliyorsunuz o günden itibaren deprem bölgesindeki vatandaşlarımız Türkiye’nin her yerine gelmeye başladı. İlçemize gelmeye başladı, ev sahipliği yapmaya başladık. Öncelikle kamu kurumlarımızdaki yerlere yerleştirdik. Bazı boş konutlar yerleştirdik.

Şu anda otelimizde, otelimizde ve ilçemizde bulunan Kara Kuvvetleri kampımızda misafirlerimiz var. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın diğer ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Bildiğiniz üzere Pazartesi günleri okulların açılması durumunu göz önünde bulundurarak gelen misafirlerimizin çocukları ve öğrencileri var. Öğrencilerimiz sağlıklı bir şekilde okullarına gidebilsinler diye bugün şanzımanda tek tek geldik.

Hizmet konusunu görüştük. İnşallah bu öğrencilerimiz, yüze yakın öğrencimiz, ilkokul, ortaokul, lise tek formda okullarımıza talebimizi götüreceğiz.

İnşallah Pazartesi günü kazasız bir şekilde okullarımızı açacağız. Eğitimimiz sağlıklı bir şekilde devam edecek. Buradan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diler, hepinize başarılar dilerim.

Tüm öğrencilerimize başarılar diler, öğretmenlerimize başarılar diler, kolaylıklar dilerim. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim. Nitekim bu süreçte onlar da bize destek oldular. Tüm kamu kurumlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Takviyelerini de al. vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Herkes güzel bir şey yapıyor. Devam etsinler. Teşekkür ederim. “

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

aricakhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu