Haber

Akıl ve zeka atölyeleri 19 Mayıs’ta yapıldı

Ondokuzmayıs Yerel Hareket Kümelenmesi Derneği (OMYEGDER), 19 Mayıs ilçesinde öğrencilere yönelik akıl ve zeka oyunları atölyeleri düzenledi.

19 Mayıs ilçesinde kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalar yürüten dernek, Ondokuzmayıs Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Ondokuzmayıs Fen ve Doğa Okulu, 19 Mayıs Çocuk Yurtları Sitesi, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Şehit Vural Akdeniz Anaokulu’nda akıl ve zeka oyunları dersleri düzenledi.

19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, anlamlı proje için Ondokuzmayıs Yerel Eylem Grubu Derneği’ne teşekkür etti.

Çocuklarımızın kişisel ve entelektüel gelişimlerine katkı sağlayacak bir proje olduğunu belirten Demirkol, “19 Mayıs ilçemizde ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalar yürüterek ilçemizin kalkınmasına katkı sağlayan OMYEGDER’i de tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” söz konusu.

OMYEGDER Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Erel ise, “Kurulduğumuz 2016 yılından bu yana 19 Mayıs ilçemizin kalkınması ve kalkınması için çalışıyoruz. Sadece ekonomik değil, sosyal ve kültürel faaliyetler de yürütüyoruz. Kişisel gelişime katkı sağlamayı hedefledik. Akıl ve Zeka Oyunları tedarik projemizi hayata geçirerek öğrencilerimizin zeka gelişimlerini ve zeka gelişimlerini hedefliyoruz.” dedi.

lapseki-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu