Yaşam

Adim Farah 2.Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Adim Farah Son Bölüm Tek Parça Full İzle

FOX’un yeni dizisi Adım Farah dün akşam 2. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in birebir projede tanıştığı ‘Adım Farah’ dizisinin ilerleyişi büyük merakla takip ediliyor. O3 Medya imzasını taşıyan dizinin senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur kaleme alıyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Benim adım Farah, son kısım tek modül tam görüntüleme ekranı…

Benim adım Farah son bölümde; Farah yine kaçamaz ve Tahir’e yakalanır. Ali Galip’in hayatını kurtardığı için hayatta kaldığını düşünen Farah, Ali Galip ve Tahir’in kendi adlarına karar vermesini beklemektedir.

Tahir’in hayatını tehdit eden ama kendi hayatını kurtaran Farah’ın hayatı hakkında net bir karara varamaz. Sonunda aldığı karar ikisini de kısa bir süre için rahatlatır.

Tahir ise Galip’in kararı sonucunda çıkmaza girer. Ömrü boyunca sözünden çıkmadığı, sözünü tekrarlamadığı işvereni Galip’in son emri, aklıyla kalbi arasında sıkışmasına neden olur.

Masum bir kadını öldürüp hasta bir çocuğu annesiz bırakması doğru değil ama Galip’in bu isteği onu da şaşırtıyor.

Tahir’in zamanı daralırken Mehmet o gece arabada kimin olduğunu aramaya devam eder. Gönül ise çocukluk arkadaşının katiliyle yakınlaştığının farkında bile değildir.

Ben Farah Önceki Bölümde Ne Oldu?

İran’dan kaçıp hamile olduğunu öğrenince İstanbul’da kalmak zorunda kalan Farah; Asıl mesleği olan cerrahlık yerine temizlik işçisi olarak çalışmaya başlar. Doğuştan PİY olarak bilinen balon hastalığı olan oğlu Kerimşah’a hem annelik hem de doktorluk yapmayı başaran Farah; Oğlu ve tedavisi için yapamayacağı hiçbir şey yok.

Bir gece temiz olduğu bir yerde istemeden tanık olduğu trajik olay vesilesiyle Tahir Lekesiz ile karşı karşıya gelir. Tahir; Yasadışı işlerle uğraşan bir aile şirketinin en üst düzey üyelerinden biridir ve genç yaşta hayatını kurtaran ve büyüten işverenine sadık bir adamdır. Ancak o gece kendisini ilk kez beklenmedik bir durumun içinde bulur.

Farah susmakla adaleti savunmak arasında bocalarken, Tahir hayatında ilk kez saf bir kadın ve çocuğun kaderi hakkında karar vermek zorundadır.

Adım Farah Bölüm 2 Tek Kesim İzleme Ekranı

ADIM FARAH SON BÖLÜM TEK KESİM TAM İZLEME EKRANI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu