Teknoloji

Yeni Assassin’s Creed Mirage Detayları Sızdı

Assassin’s Creed oyunları hakkında sızdırdığı bilgilerle adından söz ettiren Fransız Youtube kullanıcısı j0nathan, yeni Assassin’s Creed Mirage detayları Tekrar kamera karşısına geçti. Ubisoft tarafından onaylanmamış olsalar da kullanıcının geçmişine bağlı olarak açık kapı bırakmakta fayda var.


İlginizi çekebilir:  Assassin’s Creed Mirage Oynanış Sızdırıldı


Üç yılın ortasından sonra bu yıl yeni bir Assassin’s Creed ile tanışacağız. Başlangıçta Valhalla için bir hikaye genişletmesi olarak planlanan oyun, daha sonra bağımsız hale getirilen Basim karakteri etrafında dönen bir hikaye anlatacak. Son üçlemede rol yapma unsurlarına veda ederken PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için Assassin’s Creed Mirage için oldukça heyecanlı olduğumuzu söyleyebiliriz.

Geçen yıl Ubisoft Forward yayınından sonra sadece tartışma ve söylentilerle karşımıza çıkan oyun, önümüzdeki ay Ubisoft Forward yayınında yeniden karşımıza çıkacak ve merak edilen yeni bilgiler öğreneceğiz. Bunlar, elbette, oyunun genel resmine yeni bölümler ekleyecektir. Ancak sunumdan önce bazı yeni sızıntılarla da karşılaştık.

Yeni Assassin’s Creed Mirage Detayları

Assassin’s Creed oyunları hakkında daha önce sızdırdığı bilgilerle adından söz ettiren Fransız Youtube kullanıcısı j0nathan, kanalında yaklaşık yirmi dakikalık bir video paylaştı. Söz konusu görselde aktarılana göre Assassin’s Creed Mirage, Paris (Assassin’s Creed Unity) veya Londra (Assassin’s Creed Syndicate) haritalarına eşit büyüklükte bir harita sunacak.

Hikaye olarak on beş saatlik oynanış bizi bekliyordu. Bu süreçte, Bağdat şehri genelinde bir dizi hedef indirmemiz gerekecek. Yeni oynanış ve parkur mekaniğinin yanı sıra günümüze bir kaç gönderme olacak ve farklı amaçlar için insanları yanımıza alabileceğimiz topluluk ve prestij sistemi de geri dönecek.

Çıkış tarihi olarak şimdilik resmi değil. 12 Ekim 2023 olarak gösterilir. Bu da maçın ekim ayına ertelendiği taraftaki telaffuzlara denk geliyor diyelim.

haberurgup.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu