Haber

Sultangazi’de kavgayı ayırdılar, saldırıya uğradılar

SULTANGAZİ’de sokakta çıkan kavgayı ayıran baba ve oğul, kavga eden grubun yakınlarının saldırısına uğradı. Saldırıda iki kişi yaralandı. Yaralılardan biri yakınları tarafından araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

4 Mart Cumartesi günü öğle saatlerinde 50. Yıl Mahallesi’nde sokakta iki kişi arasında arbede çıktı. Esnaf Ercan E. ve oğlu Sezer E., ortalığı ayırmak için araya girdi. Tartışmanın sona ermesinin ardından taraflar olay yerinden uzaklaştırıldı. Kısa bir süre sonra kavgacılardan birinin yakınları, baba-oğul tarafından işletilen lastikçi dükkanına geldi. Bagajdan aldıkları sopalarla dükkanın önüne gelen Sezer ve Emre E., kardeşlere saldırmaya çalıştı. Durumu fark eden Sezer E. kaçmaya başladı. Saldırganlar da Sezer E.’nin peşine düştü. Kısa süren kovalamacanın sonunda saldırganlar Sezer E.’yi yakalayarak darp etmeye başladı. Bu sırada Sezer E., üzerindeki silahı çıkarıp ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlar iki kişiye isabet etti. Yaralılardan biri yakınları tarafından geldikleri araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak 7 kişi gözaltına alınırken, yaralanan iki kişinin sağlık durumlarının uygun olduğu öğrenildi.

BU ANLAR KAMERADA Olay güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iş yeri önüne siyah bir aracın yaklaştığı, araçtan inen şahısların bagajdaki sopaları alarak Sezer E.’yi kovaladığı görülüyor.

genc-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu