Yaşam

Hayatını kaybeden Metin Uca için anma töreni yapılıyor

Televizyon programcısı ve sunucusu Metin Uca Geçtiğimiz günlerde Dilovası ilçesinde geçirdiği kazanın ardından İstanbul’da tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tedavi gören Uca, dün hayatını kaybetti. Sanatçı için Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda cenaze töreni düzenleniyor. Metin UcaYarın Ankara Kocatepe Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’nda defnedilecek.

KARDEŞİ KONUŞMAKTA ZORLUK YAŞIYORDU

Sunuculuğunu Sunay Akın’ın yaptığı törende konuşan Metin Uca’nın kardeşi ve menajeri gözyaşlarını tutamadı. Kardeşi hakkında konuşurken zor anlar yaşayan Mehtap Uca Erdoğan, “Taburcu olacağımız gün annemi kaybettik ve sizlerle çok büyük bir sürpriz yaşadık. Şimdi aynı şeyi tekrar yaşadım. Beni terk ettiniz. bu senaryoda çok yalnızım. Hastalığınız boyunca hep güçlü kalmaya çalıştım. Sizinle tarifsiz gurur duydum.”

HAMDİ ALKAN: ALKIŞLA SAHNEYE ÇAĞIRDIM, ŞİMDİ ALKIŞLA SAHNEDEN İNDİRECEĞİZ

Törene katılan Hamdi Alkan, konuşmasında şunları söyledi: “Metin’i 29 Ekim 2023’te Antakya sahnesi için duyurdum. Metin yine sahnede… Hayat böyle. Hayatımın son 10 yılında , birçok şaka yaptık, birbirimizi güldürdük. Metin dünyanın en güzel gülümseyen insanlarından biri.” “Alkışlarla kendisini sahneye davet ettim, yakında alkışlarla uğurlayacağız. Sizi çok seviyorum, sizi çok özleyeceğim. İyi uykular” dedi.

CELİL NALÇAKAN: YOKSULUĞUNA NASIL ALINACAĞIMI BİLMİYORUM

Yakın arkadaşı Metin Uca’nın ölümüyle büyük üzüntü yaşayan oyuncu Celil Nalçakan, “Henüz kabul edebileceğimiz bir şey değil. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Onunla çok şakalaşırdık, o da hallederdi. , ancak ekibimizin onun yokluğunu nasıl karşılayacağını bilmiyorum. Başsağlığı dileriz.”

hanihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu