Haber

Haberler.com iki gün önce duyurdu! Adaylıktan çekilen Necmi Kadıoğlu’nun yerine Bayram Şenocak’ın adı yazıldı.

2017 yılında 13 yıllık Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden ‘sağlık sorunları’ nedeniyle istifa etti. Necmi Kadıoğlu14 Mayıs seçimlerinde AK Parti İstanbul 3. Bölge 8. Sıra Milletvekili adayı oldu.

O GÖRÜNTÜ YİNE YÜKLENMİŞTİR

5 yıl önce ani bir kararla koltuğundan ayrılan Necmi Kadıoğlu’nun siyasete dönüşünde büyük etkisi oldu. Kadıoğlu’nun adaylığının netleşmesinin ardından Esenyurt Belediye Başkanlığı döneminde burs istemeye gelen bir kız öğrencinin müstehcen görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

ADAYLIKTAN ÇEKİLME

Tepkiler durmayınca Kadıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini belirtti. Kadıoğlu yaptığı açıklamada, “Kurgu ve montaj videoların kurbanı oldum. Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın yıpratılmaya çalışıldığı açıktır. Devam edeceğim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bayram Şenocak

YAZILACAK İSMİ İKİ GÜN ÖNCE AÇIKLADIK

Necmi Kadıoğlu’nun adaylıktan çekilmesinin ardından herkes onun yerine hangi ismin yazılacağını merak etti. Kadıoğlu’nun iki gün önce boşalan listeye eski AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın da ekleneceğini Haberler.com olarak okuyucularımıza duyurduk. Bugün resmi olarak açıklanmasa da Kadıoğlu’nun yerine Şenocak’ın adının yazılacağı kesinleşti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu