İş

GİV’in 10. Şubesi Bursa’da açıldı

BURSA (İGFA) – Girişimci İşadamları Vakfı’nın Bursa Şubesi açıldı

Merinos AKKM’de düzenlenen GİV Bursa Şubesi’nin açılış merasimi, Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanlığı ve Besin, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevlerinde bulunmuş, siyasetin değerli isimlerinden Sayın Faruk Çelik, AK Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten, Atilla Ödünç ve Refik İhtimam, Bursa Büyükşehir Belediye Lideri Alinur Aktaş, Teşebbüsçü İşadamları Vakfı Genel Lideri Mehmet Koç, Genel Merkez İdare Konseyi Üyeleri ile AK Parti Bursa Vilayet Lideri Davut Gürkan ve Bursa iş dünyası temsilcilerinin iştirakiyle gerçekleştirildi.

GİV Genel Lideri Mehmet Koç, vakfın faaliyetleriyle 5 bine yakın üniversite öğrencisine ve gençlere projeler aşıladıklarını ve girişimciliğe yönlendirdiklerini söyledi. Vakıf olarak çalışmaları modellediklerini belirten Koç, girişimciliğin önündeki pürüzlerin kaldırılmasının maksatlarından biri olduğunu kaydetti.

Girişimciliğin ekonomik büyümede çok kıymetli bir yeri olduğunun ve girişimcilerin bir ülkenin veli nimeti sayılması gerektiğinin kıymeti üzerine çok kıymetli açıklamalarda bulunan Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanlığı ve Besin, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevlerinde bulunmuş siyasetin kıymetli isimlerinden Faruk Çelik, şube idaresine muvaffakiyet dileğinde bulunarak, Bursa’nın iş insanlarının girişimcilik ruhuyla iktisada çok değerli katkılar sağlayacağını belirtti.

Açılış merasiminde girişimciliğin ülke iktisadına direkt tesir ettiğini ve o ülkenin büyümesini sağladığı hakkında konuşan Teşebbüsçü İşadamları Vakfı Bursa Şubesi Lideri Yusuf Korkusuz, “Girişimci İşadamları Vakfımız, farklı dallarda faaliyet gösteren girişimcilerle yatırımcıların uyumu ve işbirliğini sağlamak, girişimciliği özendirmek, desteklemek, yaymak ve Türkiye’yi ilgilendiren her türlü ekonomik sıkıntı ile ilgili incelemelerde bulunarak tahlil teklifleri sunmak maksadıyla kurulmuştur. Ülke olarak bugün, dün olduğumuz yerin çok ilerisindeyiz, inanıyoruz ki, gelecekte çok daha düzgün noktalarda olacağız. Sorumluluk şuuru ile hareket ederek ulusal ve manevi pahalara sahip çıkmaya, fikirle finansı birleştirerek Bursa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Gelişmiş ekonomiler ortasında yer alabilmek için girişimciliğin desteklenmesi gerektiğini söyleyenBursa Büyükşehir Belediye Lideri Alinur Aktaş da, önümüzdeki yüzyılın Türkiye’nin yüzyılı olacağını söz etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu