Yaşam

Gelin Ortaya Çıktı! Ekranların Kronik Teklisi Caner Toygar Sonunda Evlendi!

Yıllar önce evlilik programlarının aranan yüzü olan ve bu formatların yasaklanmasının ardından Esra Erol’un programında muhabir olarak çalışmaya başlayan Caner Toygar, sonunda evlendi. Esra Erol’un eşi Ali Özbir, yaptığı ikramla gelin ve damadı güldürdü.

“Gelinim Olur musun?” “Tülin” adlı programda gelin adayı Tülin ile yaşadığı aşkla gündem yaratan ve canlı yayında kafasına cam patlatan Caner Toygar, bir süredir izlediğimiz televizyon figürlerinden biri. yıllardır ekranlarda.

Tülin’den ümidini kesen ve onu hayatından tamamen çıkaran Caner, Esra Erol’un evlilik programında kendine bir eş aramış ve Berke ile evlenmiştir.

Caner Toygar aradığı aşkı Berke’de bulamayınca kısa bir süre sonra boşandı. Daha sonra evlilik programlarının yasaklanmasının ardından format değiştiren Esra Erol’un programında muhabir olarak çalışmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’un programında yıllardır izlediğimiz Caner Toygar’dan sevindirici ve şaşırtıcı bir haber aldık.

Toygar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla evleneceğini duyurdu.

Ardından Toygar, Esra Erol ve eşinin de katıldığı törenle dünyaevine girdi. Çiftin nikah şahitliğini uzun süredir birlikte olan Esra Erol ve eşi Ali Özbir yaptı.

Takı töreninde Esra Erol’un eşi Ali Özbir, hediye ettiği 100 TL’lik banknotları gelin ve damadın boynuna sardı. O anlar herkesi güldürdü.

Eh, artık mutluluk demek bize düşüyor!

haber-havza.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu