Haber

Çakıcı’dan Erdoğan’a ‘oy verin’ çağrısı: Kalbindeki sizden ricam bu

Kararı organize suç örgütü liderliğinden alan Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 28 Mayıs seçimleri için davet etti. Çakıcı, “Milletimizin Cumhurbaşkanımıza 5 yıl daha ihtiyacı var Sayın Recep Tayyip Erdoğan.”

Çakıcı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu seçim sürecinde süreçle ilgili herhangi bir yazı yazmadım. Muhalefet devlet başkanımızı ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni eleştirmesin diye bir yazı yazmadım. 21 yıl sonra ilk kez bodrumda oy kullandım. Yasalar beni oy kullanmaya zorluyorsa ülkenin genel yapısıyla birlikte yazma hakkım var.

Kimsenin beni eleştirme hakkı yok. Benim hesabıma başkalarını eleştirme hakları da yok. Türkiye’nin farklı yerlerinde uzun yıllar hücre hapsinde kaldığım için 25 yıldır duyduğumuz söylemden başka bir şeye şahit olmadık. Hapishaneden çıktıktan sonra ülkemi dolaşırken sürekli şoklar yaşadım. Türkiye bir karayolları ağı, barajlar, tüneller, havaalanları, deniz limanları, Avrasya tüneli, Osmangazi ve Yavuz Sultan Selim köprüleri, 18 Mart Çanakkale köprüsü ve Türkiye’nin farklı yerlerindeki orta seviye köprü ve viyadükler, şehir hastaneleri, savaş gemileri, denizaltılar, insansız hava araçları ve uçak gemileri gibi dev projeler tamamlandı. Yüzde 20’lerden yüzde 80’lere çıkan savunma sanayi yerlilik oranını gördükçe yukarıda da belirttiğim gibi şoklar yaşadım.

Ülkemiz 20 yıldır dünya ile temas halinde. Devletimizin ve milletimizin 5 yıl daha Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Yarım kalan işlerin tamamlanması esastır. Batı ve okyanus, sayın Cumhurbaşkanımızı devirmek için yurt içi ve yurt dışındaki hain grupları desteklemektedir. Tüm hükümlü yakınlarına ve buradan beni seven Kürt, Türk, Boşnak, Arnavut, Laz, Gürcü, Türkmen, Alevi, Sünni, Arap, Çerkez, Abaza, Çeçen ve Türkiye’nin her yerindeki genç kardeşlerimize cezaevinden çıktığım günden beri tanımadığım, fotoğrafımı çeken . 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verilmesini gönül olarak sizlerden ricamdır.

Not: Yukarıda anlattıklarımı yurt dışında, Trakya’da, Ege’de, Akdeniz’de, İç Anadolu’da, Doğu Anadolu’da, Güneydoğu Anadolu’da ve Karadeniz’deki tüm hayranlarıma tekrar ediyorum. Milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a 5 yıl daha ihtiyacı var. 28 Mayıs’ta Türk milletini baypas etmek isteyen yurtiçi ve yurtdışındaki şer odaklarını şok edelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu