Haber

Alinur Aktaş: “Bugünü geliştiriyor, geleceği inşa ediyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş güne Kestel ilçesinde başladı. Lider Alinur Aktaş, Merkez Cami’de sabah namazının ardından vatandaşlara çorba dağıttıktan sonra ilçedeki sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve hemşehri derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Önder Aktaş, Darül Şifa Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek hizmet alan vatandaşlarla sohbet etti ve tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda mozaik taşlardan yapılmış Türk Bayrağı tablosu, Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Nazmi Kıyatsıl tarafından Önder Aktaş’a hediye edildi. Daha sonra fabrika ve esnafı ziyaret eden Önder Aktaş, Kestel teşkilatı ile de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Günün sonunda ‘Kestel Gençlik Buluşması’ kapsamında gençlerle buluşan Lider Aktaş, Bursa ile ilgili projelerini gençlerle paylaştı.

Son 6 yılda Kestel’e değerli yatırımlar yaptıklarını belirten Önder Alinur Aktaş, ulaşımdan kültür sanata hayatın her alanında projeler geliştirdiklerini belirtti. Başkan Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin merkezinden en ücra köşesine kadar ihtiyaç duyulan her konuda hizmet verdiğini belirtti. “İlçelerimizin yaşam standartlarını yükseltmek için çok çalışıyoruz. İlçelerimizi nitelikli yatırımlarla buluşturuyoruz. Hem şehrin bugününü geliştiriyoruz, hem de geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz. Öte yandan son yıllarda sosyal devlet olma yolunda da önemli adımlar atıldı. Bunlardan biri de Darül Şifa Bakım Merkezi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu